joi, 3 ianuarie 2013

Campanie socială “Voluntin - Harnic, Darnic, Fii voluntar”












Crăciunul şi sosirea Anului Nou ar trebui să fie un prilej de sărbătoare şi bucurie pentru toţi oamenii. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil, iar situaţia este cu atât mai tristă, cu cât cei implicaţi sunt copii.
În acest scop, Fundaţia Progress, în colaborare cu Asociaţia Impact, a lansat campania socială “Voluntin - Harnic, Darnic, Fii voluntar” în cadrul căreia voluntarii noştri au identificat familii mai puţin înstărite pentru care au adunat haine, alimente, jucării. De asemenea, au organizat activităţi de strângere de fonduri în liceele lor, banii fiind folosiţi pentru cumpărarea de fructe şi dulciuri pentru cei mici.
Tot în cadrul campaniei a fost organizat Târgul de Crăciun la care s-au vândut ornamente realizate de voluntari dar şi de micii învăţăcei ai Grădiniţei cu Program Normal Viişoara precum felicitări, globuri, îngeraşi, moşi sau oameni de zăpadă.
În urma campaniei sociale “Voluntin - Harnic, Darnic, Fii voluntar” am reuşit să ajutăm 5 familii din Bistriţa, Năsăud, Şieu Odorhei. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul voluntarilor şi partenerilor noştri: “Centrul pentru Tineret Bistriţa”, “ Clubul Antreprenor Junior Infoel”, Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu”, Fundaţia Inocenţi, Liceul Teoretic “Sanitar”.
Trebuie să menţionăm că această campanie va continua şi în 2013 mulţumită celor care continuă să ne contacteze şi să doneze pentru cei nevoiaşi.
Le mulţumim tuturor !!!!
Fundaţia Progress