miercuri, 31 octombrie 2012

Performanta scolara la orice nivel social



Pentru noi performanta scolara este importanta si credem ca elevii din toate categoriile sociale ar trebui sa obtina rezultate excelente la invatatura. In acest scop, am conceput proiectul "Performanta scolara la orice nivel social" care a obtinut finantare prin programul de granturi Raiffeisen Comunitati.
Prin acest proiect, elevii de clasele a-VII-a si a-VIII-a ai scolilor gimnaziale "Stefan cel Mare" si "Avram Iancu" din Bistrita, care apartin unor medii vulnerabile, beneficiaza de un proiect de meditatii after school la materiile limba romana si matematica.
In saptamana 29.10-02.11.2012 acestia sustin testele initiale. Va invitam, asadar, sa urmariti pe blog etapele proiectului si sa le tineti pumnii!!!!
Nu in ultimul rand, dorim sa le multumim profesorilor care au acceptat sa faca parte din acest proiect: Nelca Mirela, Tatar Rodica, Morar Horatiu, Domide Nicolae, Oprea Angelica, Balan Elena, Encian Adriana si Brehuiescu Erszebet si sa le uram mult succes






 Luni, 05.11.2012, a inceput campania de distribuire a rechizitelor catre elevii implicati in proiect, de la scolile gimnaziale "Stefan cel Mare" si "Avram Iancu", Bistrita. Iata si primele poze...